Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen   arrow

Zonwering

Bij SolarShine leggen wij niet alleen zonnepanelen, maar verkopen en monteren wij ook zonwering.

Bent u geïnteresseerd in wat wij kunnen leveren? Neem dan contact met ons op!

Contact  

Rolluiken

Onze rolluiken zijn perfect voor wie volledige controle wil over het licht in huis. Rolluiken kunnen helemaal naar beneden worden gelaten om de kamer volledig donker te maken, wat ideaal is voor slaapkamers. Ze helpen ook om uw huis koel te houden in de zomer en warm in de winter. Rolluiken bieden daarnaast extra veiligheid omdat ze moeilijk te forceren zijn. Bij SolarShine hebben we rolluiken in verschillende kleuren en stijlen.

Screens

Screens zijn een stijlvolle manier om de zon buiten te houden terwijl je nog steeds van het uitzicht kunt genieten. Onze screens filteren het zonlicht en verminderen de warmte, zonder dat je volledig in het donker zit. Dit maakt ze ideaal voor woonkamers en kantoorruimtes. Screens helpen ook om het licht op je schermen te verminderen, wat het werken of tv-kijken comfortabeler maakt. Bij SolarShine bieden we screens die zowel handmatig als elektrisch bediend kunnen worden.

Zip Screens

Zip screens zijn de nieuwste innovatie in zonwering. Ze combineren het beste van rolluiken en screens. Zip screens sluiten perfect aan op je raam, waardoor er geen licht of warmte langs de zijkanten kan komen. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen de zon en biedt tegelijkertijd een strakke, moderne uitstraling. Zip screens zijn windbestendig en ideaal voor hogere verdiepingen of locaties met veel wind. SolarShine heeft een breed scala aan zip screens die zowel handmatig als automatisch kunnen worden bediend.

Meer weten over duurzame energie? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.