Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen   arrow

Projecten

Het selecteren van de beste zonnepanelen is een cruciale stap bij het investeren in zonne-energie. Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zoals de efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid van de panelen. Efficiëntie is een belangrijke factor bij het bepalen van de kwaliteit van zonnepanelen. De beste zonnepanelen hebben doorgaans een hogere efficiëntie en halen meer energie uit het zonlicht. Duurzaamheid speelt ook een grote rol bij het beoordelen van zonnepanelen.

De beste zonnepanelen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en hebben sterke frames die bestand zijn tegen windbelasting en impact. Bij SolarShine weten we er alles van. Wij vertellen u graag meer over onze zonnepanelen en airco’s. Maak vandaag nog een afspraak, wij komen graag bij u langs.

Vraag een offerte aan!

13 zonnepanelen, 5460 Wattpiek

Dhr. J Boongraven

De installatie van mijn zonnepanelen is uitstekend verlopen. Het team was efficiënt, deskundig en werkte zeer professioneel. Ik ben uitermate tevreden met het vlotte proces!

10 zonnepanelen, 4250 Wattpiek

Dhr. W Dijkstra

Bij de installatie van mijn 10 zonnepanelen was ik onder de indruk van het professionele team. Ze werkten snel en efficiënt, en namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden.

130 zonnepanelen, 54.600 Wattpiek

DHL Steenwijk

Dankzij de professionele installatie van 130 zonnepanelen draag ik met trots bij aan een duurzamere wereld. Het installatie team heeft mijn verwachtingen overtroffen, en het indrukwekkende resultaat spreekt voor zich.

10 panelen, 4100 wattpiek

Dhr. B Groeneweg

De installatie van mijn 10 zonnepanelen was een vlotte ervaring, en nu zie ik direct de impact op mijn energierekening. Een slimme investering voor een groenere toekomst!

8 panelen, 3200 wattpiek

Project woningbouw Groningen

8 panelen, 3360 wattpiek

Dhr de Jong

Ik ben zeer tevreden over SolarShine. Het installatie team was professioneel en vriendelijk, en de installatie verliep soepel. Mijn nieuwe zonnepanelen systeem overtrof mijn verwachtingen. Aanrader!

8 panelen, 3240 watt piek

Dhr. H uit Groningen

Ben heel erg tevreden met de zonnepanelen. Ik kan de opbrengsten goed bij houden in de app. Vakkundig geïnstalleerd.

18 panelen, 7200 watt piek

Dhr. de Vries

Mijn zoon en ik zijn zeer content met de diensten van SolarShine. De monteurs werkten uiterst zorgvuldig en hebben alles in nauw overleg uitgevoerd. Zonder twijfel geef ik SolarShine een 10.

10 panelen, 4150 watt piek

Dhr. T uit Kampen

Alles is naar wens verlopen. Zowel op dag van installatie als het gehele proces voor installatie is alles goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden met SolarShine.

Meer weten over duurzame energie? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.