Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen   arrow

Vacature Electricien

(Ervaren) Electricien

Ben je bekend met elektrotechniek en toon je interesse in de dynamische wereld van zonnepanelen en PV-installaties? Dan hebben we een boeiende functie voor jou! Als elektromonteur voor zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van de zonnepanelen op de meterkast. Samen met twee dakmonteurs plaats je zonnepanelen bij particuliere woningen in Friesland.

Wat zijn je taken? Je komt aan op de locatie samen met de monteurs die de panelen op het dak bevestigen. Voordat de zonnepanelen worden geïnstalleerd, zorgen jullie eerst voor een veilige werkomgeving die voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Bij SolarShine hanteert iedereen het principe “We werken veilig of we werken niet”.

Terwijl de dakmonteurs bezig zijn met de installatie, richt jij je op het aanpassen van de meterkast. Je zorgt ervoor dat de stroom vanaf het dak via een AC-leiding en de bovenste verdieping weer aangesloten kan worden op de meterkast.

SolarShine is het toonaangevende onafhankelijke energie servicebedrijf in Nederland, gespecialiseerd in verwarming, ventilatie, veiligheid en zonnepanelen.

 

 

Meer weten over duurzame energie? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.