Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen   arrow

Comfort en efficiëntie

Een airco is ideaal in het Nederlandse klimaat. In de warme zomermaanden biedt het verkoeling en in de koude wintermaanden juist verwarming. Tegenwoordig zijn airco’s zeer energiezuinig en vrijwel geruisloos. Bij SolarShine kunt u airco’s kopen voor particulier of zakelijk gebruik. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Airco’s zijn zeer populair vanwege hun vermogen om de temperatuur en luchtvochtigheid in een ruimte te reguleren. Ze maken gebruik van een koelcyclus om warmte uit de lucht te verwijderen en koele lucht terug te blazen. Hierdoor wordt de omgevingstemperatuur verlaagd, waardoor mensen zich comfortabeler voelen en productiever kunnen werken.

Naast het reguleren van de temperatuur, bieden airco’s ook de mogelijkheid om de luchtvochtigheid te verminderen. Dit is vooral gunstig in gebieden met hoge luchtvochtigheid, waar het klamme gevoel kan leiden tot ongemak en gezondheidsproblemen. Door de luchtvochtigheid te verlagen, zorgen airco’s voor een aangenamere omgeving en voorkomen ze de groei van schimmel en bacteriën.

Mobiele airco’s

Als laatste kunt u kiezen voor de mobiele airco. Dit systeem staat op wielen en heeft vaak geen buitenunit. In plaats hiervan heeft het vaak een slang die de warme lucht naar buiten voert. Omdat deze airco op wielen staat verplaatst u het snel en gemakkelijk naar een andere ruimte. Het grote voordeel van deze airco is dat het geen verdere installatie vereist.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze airco systemen.

Bekijk ons werk!

Meer weten over duurzame energie? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.