Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Offerte aanvragen   arrow

Dakgoot reiniging

Een schone dakgoot is heel belangrijk. Het zorgt ervoor dat regenwater goed wegloopt en voorkomt problemen zoals lekkages en schade aan uw huis.

Waarom is dakgoot reinigen belangrijk?
Als uw dakgoot vol zit met bladeren, takjes en vuil, kan het water niet goed wegstromen. Dit kan zorgen voor verstoppingen. Als het water niet weg kan, loopt het over de rand van de dakgoot en kan het uw muren en fundering beschadigen. Bovendien kan stilstaand water in de dakgoot zorgen voor roest en andere schade.

Hoe vaak moet u de dakgoot reinigen?
Het is aan te raden om uw dakgoot minstens twee keer per jaar te laten schoonmaken. De beste tijden zijn in de lente en de herfst. In de lente kunnen er nog veel bladeren en vuil van de winter in de dakgoot liggen. In de herfst vallen er weer veel bladeren van de bomen.

Onze service
Bij SolarShine maken we uw dakgoot grondig schoon. We verwijderen alle bladeren, takken en ander vuil. Ook controleren we of uw dakgoot en regenpijpen nog in goede staat zijn. Als we problemen zien, laten we het u weten.

Waarom kiezen voor SolarShine?

  • Ons team heeft veel ervaring met dakgoot reinigen.
  • Wij werken veilig en efficiënt. U hoeft niet zelf op de ladder te staan.
  • Wij komen op de afgesproken tijd en werken netjes.
  • Wij geven goede service en luisteren naar uw wensen.

Wilt u een afspraak maken voor het reinigen van uw dakgoot? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel ons.

Meer weten over duurzame energie? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.